Praktisk integral andlighet

Välkommen till en kurs i praktisk integral andlighet.

Ett integralt andligt utövande ger dig möjlighet att fördjupa ditt utövande bortom vad du har upplevt hittills. Det ger dig möjlighet att uppleva större djup i din meditation. Det ger dig enklare tillgång till högre medvetandetillstånd i din vardag. Det ger dig en upplevelse av djupare integration mellan olika aspekter av dig själv, en upplevelse av större helhet. Mer tillit till livet och en djupare upplevelse av meningsfullhet är också vanliga effekter av den sortens utövande.

Klicka här för att anmäla dig till kursen

Är du trött på ensidigheten hos de flesta andliga vägar och metoder och vill ha ett mer inkluderande perspektiv men vet inte hur? Du vet innerst inne att ett andligt utövande skall ta hänsyn till hela människan, att ett hängivet praktiserande bör leda till större djup och en vidare omfamning av verkligheten, men just nu ser du inte att ditt utövande ger dig fullt så mycket som du vet är möjligt? Välkommen att prova den här kursen – vare sig du önskar att fördjupa och utvidga ditt befintliga utövande eller att komma igång med ett maximalt inkluderande utövande från start.

På den här kursen kommer du att få en klar bild av hur ett integralt utövande kan se ut. Du kommer att få med dig tillräckligt mycket praktiska metoder för att komma igång med ett rikt och mångsidigt utövande. Om du redan är på en andlig väg kommer du att få vad du behöver för att kunna göra värdefulla kompletteringar som kommer att påtagligt fördjupa din praktik. Allt som lärs ut kommer att vara möjligt att anpassa till just dina specifika förutsättningar så att du kan integrera ett rikt utövande i din vardag, oavsett hur din livssituation ser ut och hur mycket tid du har till förfogande.

I konkreta termer så kommer du bland annat att lära dig om de olika områdena som ett integralt andligt utövande behöver omfamna: kropp, sinne, ande och skugga. Både teori och praktiska övningar för de olika områdena ingår. Vid varje tillfälle kommer vi att utföra ett program med både fysiska övningar och sittande meditation som du sedan kan integrera i dina dagliga rutiner. Kursen är huvudsakligen inspirerad av Integral Life Practice (Wilber, Patten m.fl.) och Integral Spiritual Practice (Patten).

Kursen leds av Pauli Saari som har utforskat en mångfald av andliga vägar och metoder under närmare 20 års tid. Meditation har varit en central del av hans utövande och fem år av sitt liv har han levt och praktiserat på ett zenbuddhistiskt kloster. Han har högskoleutbildning i psykologisk coachning och kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap. Han är inspirerad av och fördjupar sig i integral teori och integral praktik och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet med hjärtligt engagemang.

Datum: 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12

Tid: 18.30 – 21.00

Lokal: hörnet Cardellgatan/Brahegatan

Pris: 120 kr per tillfälle, 480 för alla fem tillfällen vid förhandsbetalning

Anmälan och frågor: Klicka här eller ring 0739137864.

Kursledare: Pauli Saari, mer info här.

Varmt välkomna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s